Securitatea datelor personale - GDPR

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental FREERIDE, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele personale pe care le prelucrăm , sunt chiar cele oferite de dumneavoastră (nume, prenume, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail).

Vă garantăm că datele dumneavoastră vor fi folosite numai pentru a onora comenzile de pe acest site, pentru programari la service, pentru eventuale tombole/concursuri si pentru Newslettere, în cazul în care sunteți abonați la acestea. Datele nu le vom vinde și nu vom trimite spam-uri.

Abonarea la Newsletter-ul FREERIDE

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite email, continând informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii. Prin abonarea la Newsletter sunteți de acord ca adresa de e-mail să fie stocată în baza noastră de date, pentru a vă ține la curent.

Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cazul în care, din diverse motive, nu mai doriți primirea de informații, vă puteți dezabona oricând accesând link-ul de Dezabonare afișat în cadrul email-urilor pe care le primiți de la noi.